Espresso-Porridge mit Pecannüssen

Espresso-Porridge mit Pecannüssen

3.6 100 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 Portionen

Składniki

  • Pecannüsse geschält, ganz
    60 g
  • Hafermilch (siehe Tipp)
    450 - 500 g
  • Instant-Kaffeepulver
    2 TL
  • Hirseflocken
    30 g
  • Amaranth
    60 g
  • Haferflocken, zart
    30 g
  • Agavendicksaft
    30 g
  • Banane in Scheiben (1 cm)
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 8 g
Kalorie 1761 kJ / 420 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 7.8 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...