Urządzenia i Akcesoria
French Toast with Vanilla Sabayon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
medium eggs3
-
ground cinnamon (opcjonalnie) plus extra for serving if desired½ tsp
-
vanilla bean paste3 tsp
-
granulated sugar135 g
-
whole milk310 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
unsalted butter, for fryingvegetable oil1 tsp
-
brioche bread (see tip)8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
414.9 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
2340 kJ /
559.3 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
77.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 godz. 10 min
Neapolitan Pizza
9 godz.
Banana Bread
1 godz. 50 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Fairy Cake Bouquet
1 godz. 50 min
American-style Pancakes
40 min
Banana Milkshake with Honey
5 min
Chocolate Hazelnut Milkshake
10 min
Red Velvet Number Cake
2 godz. 30 min
Vanilla Cupcakes
1 godz. 10 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Classic Banana Bread
1 godz. 25 min