Urządzenia i Akcesoria
Chicken Drums mit Malzbier-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 Stück
Składniki
Marinierte Chicken Drums
-
Öl70 g
-
Knoblauchzehen3
-
Cayenne-Pfeffer2 TL
-
Ketchup70 g
-
Salz1 ½ TL
-
Hähnchenunterschenkel (à ca. 180 g)16
Malzbier-Dip und Fertigstellung
-
Malzbier200 g
-
Ketchup100 g
-
Sojasauce20 g
-
Senf1 TL
-
Kartoffelstärke1 ½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lieblingsrezepte
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mini-Oliven-Hackbraten mit Tomatensauce
50 min
Glasierte Apfel-Spareribs
2 godz. 30 min
Honig-Senf-Spareribs
4 godz. 20 min
Curry-Orangen-Pute
2 godz. 20 min
Tomaten-Aprikosen-Hähnchen (scharf)
2 godz. 20 min
Schweinerücken mit Trockenpflaumen gefüllt (Schab ze śliwką)
1 godz. 40 min
Mettröllchen mit Chilisauce
1 godz. 15 min
Bacon-Chicken-Pops mit Whisky-Chutney
1 godz. 45 min
Chicken Wings in rauchiger Honigmarinade
1 godz. 30 min
Beef Burger
1 godz.
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 min
Nudelsalat mit Cajun-Wings
1 godz. 10 min