![Knoblauchcreme à la Ikors Knoblauchcreme à la Ikors](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/817AD47A-77CE-4FA4-A4CA-F0369C61AC04/Derivates/03a0f56f-4701-40e5-a678-f9eb5cd109b0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Senf
-
1
Spritzer Essig
lub 1 Spritzer Zitronensaft - ½ TL Zucker
-
250
g Sonnenblumenöl
lub 250 g Rapsöl - 85 g Naturjoghurt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2503 kJ / 598 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 65 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kräuter-Aioli, light
5 Min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min
Joppiesauce
45min
Zwiebelbutter
10 min
Honig-Senf-Dip
5 Min
Zwiebel-Dip
2 Std. 20 Min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Tzatziki
20min
Aioli, klassisch
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min