Carpaccio de pulpo

Carpaccio de pulpo

4.2 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 raciones

Składniki

Cocción del pulpo
  • 1200 g de pulpo congelado (previamente descongelado)
  • 1200 g de agua
  • 70 g de cebolla
  • 1 hoja de laurel seca
  • ½ cucharadita de sal
Aliño de aceituna negra
  • 40 g de aceitunas negras sin hueso
  • 15 g de zumo de limón
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 pellizcos de guindilla seca desmenuzada (opcjonalnie)
  • 1 pellizco de sal en escamas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 139 kcal / 998 kJ
Białko 31.18 g
Tłuszcz 12.12 g
Węglowodany 1.17 g
Błonnik 0.44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...