Urządzenia i Akcesoria
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porce
Składniki
-
600 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
400 gramů celeru, bulvy na kousky
-
100 gramů blaťáckého zlata na kousky
-
1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
2 špetky soli
-
1 polévková lžíce čerstvé plocholisté petrželky nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
8 g
Kalorie
437 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Řekni sýr
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Špaldové cantuccini
2 godz.
Koláč s mletým masem a zeleninou
1 godz. 30 min
Salát romanesco
1 godz. 45 min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49 godz. 5 min
Polévka gazpacho s jahodami
40 min
Vitello tonato
2 godz.
Rukolové pesto
5 min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 min
Salát s cuketou a chřestem
35 min
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55 min
Květáková pizza s klobáskou
1 godz. 20 min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40 min