Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 400 gramů celeru, bulvy, na kousky
- 100 gramů blaťáckého zlata, na kousky
- 1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce čerstvé plocholisté petrželky, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min
Dýňový hummus
1h
Lososové placičky plněné sýrem gruyère se salátem
1 godz. 5 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 Std. 20 Min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Žampiónový krém s estragonem
Brak ocen
Chřestovo-sýrový quiche
1 Std. 10 Min
Krémová polenta s pórkem
1 godz. 5 min
Hummus s pečenou paprikou
5min
Hedvábné brokolicové pyré
30min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min