Urządzenia i Akcesoria
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
¼ - ½ čajové lžičky sušeného česneku
-
¼ čajové lžičky mleté papriky
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
800 gramů mrkve neoloupané, na 5cm kousky
-
1100 gramů vody
-
čerstvé mátové lístky na ozdobu
-
čerstvé tymiánové lístky na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fermentovaná mrkev
60 godz. 30 min
Houbové burgery
2 godz. 5 min
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1 godz. 15 min
Vývar z červené řepy
4 godz. 15 min
Pomalu vařená cizrna
14 godz. 40 min
Restovaná zeleninová směs
30 min
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20 min
Restované mrkvové tyčinky (200 gramů)
15 min
Raw pohanková kaše
8 godz. 20 min
Restovaný pórek (200 gramů)
20 min
Restovaná cibule a česnek
20 min
Domácí puding (na lžičku)
15 min