Urządzenia i Akcesoria
Krem pistacjowo-czekoladowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 porcji
Składniki
-
80 g cukru
-
100 g orzechów pistacjowych, prażonych, siekanych, niesolonych100 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki świeżych
-
100 g mleka 3,2% tłuszczu
-
100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
70 g masła pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2.5 g
Kalorie
622.5 kJ /
148.8 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE KREMY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta pistacjowa (100%)
20min
Krem pistacjowy
40min
Sos karmelowy
1h 30min
Spread czekoladowo-orzechowy
12h 10min
Krem z pistacjami
20min
Ganache pistacjowy
5h 30min
Kawowy sos karmelowy
45min
Makaroniki z herbatą matcha
2h
Krem kokosowo-czekoladowy
15min
Brownie z kremem pistacjowym i kakaową glazurą
3h 20min
Baskijski sernik pistacjowy
9h
Pistacjanki
2h 40min