Urządzenia i Akcesoria
Krem pistacjowo-czekoladowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 porcji
Składniki
-
80 g cukru
-
100 g orzechów pistacjowych, prażonych, siekanych, niesolonych100 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki świeżych
-
100 g mleka 3,2% tłuszczu
-
100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
70 g masła pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2.5 g
Kalorie
622.5 kJ /
148.8 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE KREMY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta pistacjowa (100%)
20 min
Krem pistacjowy
40 min
Spiralizowane suszone jabłka z czekoladą (TM6, TM7)
6 godz. 15 min
Czekoladki truskawkowe z różowej czekolady
1 godz. 40 min
Sos karmelowy
1 godz. 30 min
Ganache pistacjowy
5 godz. 30 min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1 godz. 15 min
Eklerki pistacjowe
4 godz.
Lody pistacjowe i migdałowe
9 godz. 30 min
Brownie z kremem pistacjowym i kakaową glazurą
3 godz. 20 min
Makaroniki truskawkowe
2 godz. 30 min
Dubajska czekolada
1 godz. 20 min