
Urządzenia i Akcesoria
Krem pistacjowo-czekoladowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 porcji
Składniki
-
cukru80 g
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki świeżych100 g
-
mleka 3,2% tłuszczu100 g
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki100 g
-
masła pokrojonego na kawałki70 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
148.8 kcal /
622.5 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SŁODKIE KREMY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pączki z kremem ajerkoniakowym
4 godz.
Pasta pistacjowa (100%)
20 min
Krem pistacjowy
37 min
Gorąca biała czekolada z matcha
15 min
Ptysiowa piramida z kremem pomarańczowym (Croquembouche)
14 godz.
Baskijski sernik pistacjowy
9 godz.
Sernik z białą czekoladą i polewą pistacjową
11 godz. 30 min
Mini bezy Pavlova z kremem Oreo® i malinami
4 godz. 10 min
Sos karmelowy
1 godz. 30 min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1 godz. 15 min
Dubajska czekolada
1 godz. 20 min
Pistacjanki
2 godz. 40 min