Krem pistacjowo-czekoladowy

Krem pistacjowo-czekoladowy

4.8 420 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 porcji

Składniki

  • 80 g cukru
  • 100 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki świeżych
    100 g orzechów pistacjowych, prażonych, siekanych, niesolonych
  • 100 g mleka 3,2% tłuszczu
  • 100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 70 g masła pokrojonego na kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 2.5 g
Kalorie 622.5 kJ / 148.8 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...