Salsa verde "Bagnet"

Salsa verde "Bagnet"

4.8 227 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni

Składniki

  • di mollica di pane bianco
    40 g
  • di aceto di vino bianco
    30 g
  • di acciughe sotto sale diliscate e dissalate
    2 filetti
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    70 g
  • spicchio di aglio
    1
  • tuorlo sodo a metà
    1
  • di capperi sotto sale dissalati
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    180 g

Wartości odżywcze na 6 porzioni

Kalorie 1862 kcal / 7792 kJ
Białko 17.1 g
Tłuszcz 187.2 g
Węglowodany 27.3 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...