![Confettura di pesche Confettura di pesche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F1DEE9CF-F076-4159-920A-99836CEE3F6C/Derivates/3D6DDC46-D342-47E0-B063-8158F7D19074.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di pesche, preferibilmente a polpa gialla (peso lordo, vedere consiglio 1)
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 450 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2988.1 kJ / 714.2 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 182.8 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confettura di fragole classica
1 Std. 5 Min
Confettura di albicocche
1ч. 30 мин.
Confettura di prugne
45 min
Confettura di mirtilli
55 min
Confettura ai frutti di bosco
45 min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 godz. 10 min
Confettura di more
45 min
Confettura di pesche ed amaretti
1ч. 30 мин.
Confettura di fichi
1 godz.
Confettura di ciliegie
1ч. 30 мин.
Confettura di albicocche e zenzero
40 мин.
Confettura di fragole
1 godz. 10 min