Salsa tonnata

Salsa tonnata

4.4 171 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio di semi di arachidi
    150 g
  • di tonno in scatola in olio di oliva ben sgocciolato
    200 g
  • acciughe fresche
    3
  • di capperi sotto sale dissalati
    1 cucchiaio
  • di succo di limone spremuto fresco
    20 g
  • di aceto di vino bianco
    1 cucchiaio
  • tuorli a temperatura ambiente
    3

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1931 kcal / 8078 kJ
Białko 60.2 g
Tłuszcz 187.5 g
Węglowodany 0.6 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...