
Urządzenia i Akcesoria
Salsa tonnata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
di olio di semi di arachidi150 g
-
di tonno in scatola in olio di oliva ben sgocciolato200 g
-
acciughe fresche3
-
di capperi sotto sale dissalati1 cucchiaio
-
di succo di limone spremuto fresco20 g
-
di aceto di vino bianco1 cucchiaio
-
tuorli a temperatura ambiente3
Wartości odżywcze na 4 porzioni
Kalorie
1931 kcal /
8078 kJ
Białko
60.2 g
Tłuszcz
187.5 g
Węglowodany
0.6 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Classiche italiane
10 Przepisów
Włochy
Włochy