Urządzenia i Akcesoria
Passatelli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200 g di pangrattato
-
4 uova
-
2 pizzichi di noce moscata in polvere
-
500 g di brodo di pollo (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
29.2 g
Kalorie
1866 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ciaramicola
1 godz.
Polenta
1 godz.
Pasta all'uovo
1 godz.
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Strozzapreti pasticciati
1 godz. 40 min
Pastaragia
25 min
Cappelletti reggiani
2 godz.
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min
Ciambella romagnola
1 godz.
Passatelli in brodo di cappone
4 godz. 20 min
Tigelle
3 godz. 50 min
Zuppa imperiale
1 godz.