Urządzenia i Akcesoria
Passatelli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200 g di pangrattato
-
4 uova
-
2 pizzichi di noce moscata in polvere
-
500 g di brodo di pollo (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
29.2 g
Kalorie
1866 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tigelle
3h 50min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Cappelletti reggiani
2h
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Polenta
1h
Pasta all'uovo
1h
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Canederli allo speck
2h 40min
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Ciambella romagnola
1h
Zuppa imperiale
1h