![Passatelli Passatelli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FBD25C39-8D5D-4062-9924-60C0B5696446/Derivates/63CDDED4-2459-4A7A-935F-2FF4361473AA.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di pangrattato
- 4 uova
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di brodo di pollo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1866 kJ / 446 kcal
- Białko
- 29.2 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
Alternatywne przepisy
Polenta
1 Std.
Pasta all'uovo
1 Std.
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Canederli allo speck
2h 40min
Tortellini alla bolognese
1h 20min
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Cappelletti reggiani
2h
Zuppa imperiale
1 Std.
Tigelle
3h 50min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Gnocchi di polenta
25 Min
Ciambella romagnola
1 Std.