Torta di carote e nocciole alla farina di farro

Torta di carote e nocciole alla farina di farro

4.8 612 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 fette

Składniki

  • di carote pelate e a pezzi (2 cm circa)
    130 g
  • di nocciole sgusciate e tostate
    100 g
  • uova
    3
  • di latte
    70 g
  • di olio di semi di girasole
    80 g
  • di zucchero
    180 g
  • di farina di farro
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaini rasi
  • di lievito in polvere per dolci
    1 bustina
  • di zucchero a velo
    1 - 2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 260.9 kcal / 1091.7 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...