Urządzenia i Akcesoria
Radieschensalat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Radieschen ohne Blätter2 Bund
-
Salz
-
Edamer 30 % Fett i. Tr., in Stücken75 g
-
Balsamico, hell20 g
-
scharfer Senf1 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Öl20 g
-
Süßstoff (opcjonalnie)2 Spritzer
-
Eier hartgekocht, geschält, halbiert2
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
grüne Salatblätter8 - 12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
658 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Radieschen-Rettich-Salat
15 min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min
Radieschen-Apfel-Salat
10 min
Bunter Rettichsalat
1 godz. 10 min
Tomaten-Brot-Salat
35 min
Sauerkraut-Kräuter-Salat
10 min
Rheinischer Wurstsalat
1 godz. 15 min
Eiersalat
50 min
Blumenkohlsalat
40 min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 min
Radisalat
10 min
Griechischer Weißkrautsalat
2 godz. 15 min