
Urządzenia i Akcesoria
Bunter Rettichsalat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Rettich, weiß, lang (ca. 700 g), in Stücken (2 cm)1
-
Schnittlauch in feinen Röllchen1 Bund
-
Emmentaler in Stücken100 g
-
Senf2 geh. TL
-
Essig40 g
-
Öl30 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Rucola50 g
-
Radieschen bunt, halbiert500 g
-
gelbe Paprika in Stücken1
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
158 kcal /
662 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy