Urządzenia i Akcesoria
Bunter Rettichsalat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Rettich, weiß, lang (ca. 700 g), in Stücken (2 cm)1
-
Schnittlauch in feinen Röllchen1 Bund
-
Emmentaler in Stücken100 g
-
Senf2 geh. TL
-
Essig40 g
-
Öl30 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Rucola50 g
-
Radieschen bunt, halbiert500 g
-
gelbe Paprika in Stücken1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
662 kJ /
158 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15 min
Radieschen-Rettich-Salat
15 min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10 min
Blumenkohlsalat
40 min
Weißkohlrohkost
10 min
Radisalat
10 min
Rosenkohlsalat
25 min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20 min
Möhrensalat mit Erdnüssen
10 min
Spitzkohl-Paprika-Salat
10 min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10 min