
Urządzenia i Akcesoria
Babka limonkowa z twarogiem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 kawałków
Składniki
Babka limonkowa z twarogiem
-
masła miękkiego200 g
-
mąki pszennej tortowej320 g
-
limonka ekologiczna1
-
cukru220 g
-
jajek5
-
twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki250 g
-
proszku do pieczenia2 - 2 ½ łyżeczki
Lukier
-
limonka ekologiczna1
-
cukru150 g
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
410.2 kcal /
1717.5 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WYJĄTKOWE BABKI!
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasto makowe z jabłkami
3 godz. 5 min
Babka orzechowa
1 godz.
Sernik na biszkoptowym spodzie
2 godz. 50 min
Sernik makowy z jabłkami
7 godz. 40 min
Ciasto jogurtowe
1 godz. 40 min
Przekładaniec cytrynowy
6 godz. 30 min
Babka majonezowa
2 godz.
Ciasto piaskowe z jabłkami
1 godz. 10 min
Świąteczne ciasto z bakaliami
4 godz. 10 min
Ciasto migdałowe
1 godz. 15 min
Babka muślinowa z polewą kakaową
2 godz. 10 min
Pomarańczowa babka piaskowa bezglutenowa
1 godz. 45 min