Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g cukru
- 350 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 120 g mleka, w temp. pokojowej
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2124.9 kJ / 507.9 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 15.2 mg
Alternatywne przepisy
Krem kokosowy
15 Min
Tort kawowy
2 godz. 10 min
Ganache czekoladowy
3sa 20 dk
Biszkopt kakaowy
4h
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2h 25min
Biszkopt czekoladowy
4h
Wilgotny biszkopt z olejem
4h
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10min
Biszkopt
1 Std. 50 Min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10min