Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)

Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)

2.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 4 gousses d'ail
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 800 g de filets de mérou (4-6 filets)
  • 200 g de farine de manioc
  • 240 g d'oignons coupés en morceaux
  • 450 g de tomates coupées en morceaux
  • 40 g d'huile de palme
  • 800 g d'eau
  • 200 g de morue salée trempée et égouttée
  • 400 g de patates douces coupées en rondelles
  • 400 g de manioc coupé en rondelles
  • 2 bananes (240 g env.), coupées en rondelles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 642 kcal / 2686.2 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 119 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...