Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'aneth frais, équeuté
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour le papier cuisson
- 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain libanais épicé
3h 30min
Manaïches au zaatar
2 Std.
Pain marocain
3h 40min
Pains de seigle plat
1 Std. 30 Min
Focaccia à la crème de fromage
Keine Bewertungen
Pain farci à la mozzarella
45 Min
Boulettes au pain
50 dk
Mini-crêpes de potiron au guacamole
50 dk
Pains au beurre d'herbes
1sa
Galettes de maïs à la coriandre
50 dk
Ficelle apéro oignon-olive
3sa
Pain indien (naan)
1sa 50 dk