
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'aneth frais équeuté
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive et un peu pour le papier cuisson
- 350 g de farine à pain et un peu pour le plan de travail
- 200 g de feta coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 356 kcal / 1491 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Węglowodany
- 33 g
- Błonnik
- 1.9 g