Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'aneth frais, équeuté
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour le papier cuisson
- 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chapati
1 godz. 10 min
Pain aux algues
2h 45min
Rieska (pain lapon)
30min
Pain curry-carotte
1h 5min
Pain aux pistaches
3ωρ. 15 λεπτ.
Pains au zaatar
1h 55 min
Pain nordique
1 godz.
Le Green Juice paléo
10 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55 min
Pains au beurre d'herbes
1 godz.
Petits pains roulés au zaatar
4 Std. 30 Min
Mini focaccias à l'origan
3j 40 menit