Gnocchi di polenta
TM5 TM31 TM6

Gnocchi di polenta

4.8 (104 oceny)

Składniki

  • 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 600 g di polenta fredda, a pezzi
  • 220 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 40 g di burro morbido, a pezzi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2205 kJ / 527 kcal
Białko
21.4 g
Węglowodany
65.4 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy