Urządzenia i Akcesoria
苦瓜黄豆炖鲍鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
4 人份
Składniki
-
姜3 片
-
猪肉 选择瘦肉,切大块,提前汆烫备用100 克
-
干燥黄豆 提前浸泡4小时沥干水分30 克
-
水1000 克
-
苦瓜 洗净去除籽和瓜囊,切块200 克
-
小鲍鱼 去壳去内脏5 个
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.2 g
Kalorie
376.5 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny