Urządzenia i Akcesoria
牡蛎豆腐汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
葱 切葱花10 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
新鲜香菇 切片100 克
-
水600 克
-
牡蛎,新鲜的 只取牡蛎肉300 克
-
嫩豆腐 切块200 克
-
淀粉 加4汤匙水勾兑成水淀粉2 汤匙
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
葱 适量,切葱花,装饰用
-
新鲜香菜 适量,切段,装饰用
-
麻油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.5 g
Kalorie
2106.5 kJ /
503.3 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱吃家常菜
8 Przepisów
Chiny
Chiny