Urządzenia i Akcesoria
秋葵嫩豆腐
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
水700 克
-
秋葵 洗净切段8 个
-
嫩豆腐200 克
-
醋1 汤匙
-
生抽2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
海苔丝 少许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.3 g
Kalorie
382 kJ /
91.3 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny