Urządzenia i Akcesoria
紫菜酱
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 罐
Składniki
-
紫菜 干制的,撕小块50 克
-
水400 克
-
生抽60 克
-
老抽20 克
-
糖20 克
-
味醂1 汤匙
-
芝麻,烤熟的 适量,依个人喜好调整
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Białko
17.9 g
Kalorie
1155 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
44.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny