Urządzenia i Akcesoria
红油麻辣锅底
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 个
Składniki
-
干辣椒片20 克
-
干红辣椒 选择干红灯笼辣椒最佳10 克
-
八角2 颗
-
草果2 颗
-
白芷5 克
-
葱 切段10 克
-
姜 切片10 克
-
京葱 切段30 克
-
蒜头 切片25 克
-
菜籽油120 克
-
小豆蔻豆荚5 克
-
茴香籽5 克
-
豆瓣酱 选用郫县豆瓣酱100 克
-
糖10 克
-
蚝油20 克
-
水1200 克
-
鸡精 (opcjonalnie)5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
9310 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
6362 kJ /
1522 kcal
Tłuszcz
131.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Węglowodany
71.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
在家吃火锅
10 Przepisów
Chiny
Chiny