Urządzenia i Akcesoria
日式昆布煮萝卜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
3 人份
Składniki
-
水1000 克
-
干柴鱼片45 克
-
白萝卜450 克
-
水 煮白萝卜用适量
-
味醂10 克
-
昆布 切成5×5厘米,用水洗净5 克
-
生抽 选择宴会鲜味汁(见要诀)80 克
-
水1 汤匙
-
白味噌1 汤匙
-
味醂1 茶匙
-
干柴鱼片 装饰用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
995.7 mg
Białko
14.9 g
Kalorie
446.3 kJ /
106.7 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日式炖煮
10 Przepisów
Chiny
Chiny