Urządzenia i Akcesoria
西域咖喱羊肉酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
洋葱 切块230 克
-
青椒 切片20 克
-
蒜头10 瓣
-
油15 克
-
小豆蔻籽3 粒
-
肉桂粉½ 茶匙
-
羊肉糜500 克
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
姜黄粉1 茶匙
-
孜然粉2 茶匙
-
辣椒粉1 茶匙
-
香菜籽粉1 ½ 茶匙
-
番茄酱60 克
-
番茄 切碎100 克
-
原味酸奶20 克
-
土豆 去皮切小块250 克
-
水300 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
42.5 g
Kalorie
3466 kJ /
828 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
10.6 g
Węglowodany
95.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食遍亚洲
10 Przepisów
Chiny
Chiny