Urządzenia i Akcesoria
自制香辣火锅底料
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 完整食谱
Składniki
-
牛油(块状火锅用)550 克
-
菜籽油150 克
-
京葱 切段,5厘米150 克
-
葱 切段,5厘米40 克
-
姜 切块80 克
-
蒜头60 克
-
干辣椒片50 克
-
干红辣椒 选择干灯笼辣椒100 克
-
花椒 选择红花椒50 克
-
小豆蔻豆荚10 克
-
白芷15 克
-
草果3 颗
-
干燥的茴香籽15 克
-
八角4 - 5 颗
-
鸡粉20 克
-
糖30 克
-
蚝油50 克
-
豆瓣酱350 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
27780.3 mg
Białko
87.9 g
Kalorie
12891 kJ /
3084 kcal
Tłuszcz
200.6 g
Błonnik
97.1 g
Tłuszcz nasycony
18.9 g
Węglowodany
281.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起火锅吧
10 Przepisów
Chiny
Chiny