酸甜脆藕

酸甜脆藕

3.8 8 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 焯水用
    1500 克
  • 莲藕 洗净去皮,切0.5厘米厚片
    300 克
  • 矿泉水 或凉白开
    适量
  • 火龙果 选择红心火龙果,去皮切块
    150 克
  • 矿泉水
    300 克
  • 蜂蜜
    90 克
  • 白醋
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 72 mg
Białko 1.4 g
Kalorie 540.3 kJ / 129.3 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 30.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...