Urządzenia i Akcesoria
酸甜脆藕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
水 焯水用1500 克
-
莲藕 洗净去皮,切0.5厘米厚片300 克
-
矿泉水 或凉白开适量
-
火龙果 选择红心火龙果,去皮切块150 克
-
矿泉水300 克
-
蜂蜜90 克
-
白醋80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
72 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
540.3 kJ /
129.3 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起年夜饭吧
15 Przepisów
Chiny
Chiny