辣炒牛蒡

辣炒牛蒡

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 干辣椒 一切二
    1 根
  • 胡萝卜 切成0.5×6厘米长条
    40 克
  • 牛蒡 切成0.5×6厘米长条
    300 克
  • 日本清酒
    45 克
  • 1 汤匙
  • 日式浓口酱油 依个人口味调整
    40 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 白芝麻
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1314.5 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 1224 kJ / 292.5 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 42.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...