Urządzenia i Akcesoria
辣炒牛蒡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
干辣椒 一切二1 根
-
胡萝卜 切成0.5×6厘米长条40 克
-
牛蒡 切成0.5×6厘米长条300 克
-
日本清酒45 克
-
糖1 汤匙
-
日式浓口酱油 依个人口味调整40 克
-
老抽1 茶匙
-
白芝麻2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1314.5 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
1224 kJ /
292.5 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日式炖煮
10 Przepisów
Chiny
Chiny