Urządzenia i Akcesoria
叉烧酥
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
30 个
Składniki
水皮
-
低筋面粉200 克
-
高筋面粉45 克
-
吉士粉2 茶匙
-
糖20 克
-
猪油20 克
-
蛋1 颗
-
水75 克
油芯
-
猪油160 克
-
黄油125 克
-
土豆粉20 克
-
低筋面粉150 克
组合
-
叉烧肉 市售,切丁(保留叉烧肉酱汁)400 克
-
蛋液 适量
-
芝麻 适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
2.2 g
Kalorie
564 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny