叉烧酥

叉烧酥

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
30 个

Składniki

水皮
  • 低筋面粉
    200 克
  • 高筋面粉
    45 克
  • 吉士粉
    2 茶匙
  • 20 克
  • 猪油
    20 克
  • 1 颗
  • 75 克
油芯
  • 猪油
    160 克
  • 黄油
    125 克
  • 土豆粉
    20 克
  • 低筋面粉
    150 克
组合
  • 叉烧肉 市售,切丁(保留叉烧肉酱汁)
    400 克
  • 蛋液 适量
  • 芝麻 适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Białko 2.2 g
Kalorie 564 kJ / 134 kcal
Tłuszcz 5.9 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...