Urządzenia i Akcesoria
咸浆娃娃菜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
2 人份
Składniki
-
黄豆50 克
-
水700 克
-
娃娃菜 切细段400 克
-
紫菜 掰成小片5 克
-
淡味虾皮5 克
-
盐 依个人口味调整1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
290.5 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
572.5 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
免疫力补给站
21 Przepisów
Chiny
Chiny
节后健康吃
10 Przepisów
Chiny
Chiny