Urządzenia i Akcesoria
sous-vide慢煮鸭胸肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
-
带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)4 块
-
橄榄油10 克
-
橙汁10 克
-
盐1 小撮
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1200 克
-
柠檬汁30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
55 mg
Białko
24.8 g
Kalorie
1306.8 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
慢煮美味
30 Przepisów
Chiny
Chiny