sous-vide慢煮鸭胸肉

sous-vide慢煮鸭胸肉

4.7 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份

Składniki

  • 带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)
    4 块
  • 橄榄油
    10 克
  • 橙汁
    10 克
  • 1 小撮
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1200 克
  • 柠檬汁
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 55 mg
Białko 24.8 g
Kalorie 1306.8 kJ / 312 kcal
Tłuszcz 23.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...