Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

sous-vide慢煮鸭胸肉
TM6

sous-vide慢煮鸭胸肉

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 4 块 带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)
  • 10 克 橄榄油
  • 10 克 橙汁
  • 1 小撮 盐
  • ½ 茶匙 现磨黑胡椒粉
  • 1200 克 水 (大约),确保袋子被水完全覆盖
  • 30 克 柠檬汁

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1306.8 kJ / 312 kcal
Białko
24.8 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
23.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Błonnik
0 g
Sód
55 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy