Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 块 带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)
- 10 克 橄榄油
- 10 克 橙汁
- 1 小撮 盐
- ½ 茶匙 现磨黑胡椒粉
- 1200 克 水 (大约),确保袋子被水完全覆盖
- 30 克 柠檬汁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1306.8 kJ / 312 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 55 mg