Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork mince broken in pieces100 g
-
light soy sauce1 Tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Shaoxing rice wine1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil5 g
-
silken tofu diced (2-3 cm)600 g
-
sesame oil5 g
-
oyster sauce2 Tbsp
-
chilli broad bean paste to taste1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
spring onions sliced (3 mm), for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Mapo tofu
15 min
Cream of Lotus
40 min
Tofu stew
30 min
Steamed Tofu
30 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Miso Soup with Vegetables
30 min