Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork mince broken in pieces100 g
-
light soy sauce1 Tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Shaoxing rice wine1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil5 g
-
silken tofu diced (2-3 cm)600 g
-
sesame oil5 g
-
oyster sauce2 Tbsp
-
chilli broad bean paste to taste1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
spring onions sliced (3 mm), for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20min
Buddha's Delight
55min
Tofu stew
30min
Mapo tofu
15min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Stir-fried Clams
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min