Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork mince broken in pieces100 g
-
light soy sauce1 Tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Shaoxing rice wine1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil5 g
-
silken tofu diced (2-3 cm)600 g
-
sesame oil5 g
-
oyster sauce2 Tbsp
-
chilli broad bean paste to taste1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
spring onions sliced (3 mm), for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Mapo tofu
15 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Yasai Yaki
25 min
Summer seafood soup
45 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Tomato-egg soup
20 min