Urządzenia i Akcesoria
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
water1440 g
-
short grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions cut in thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut in thin strips (2 mm)40 g
-
kombu (opcjonalnie) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns, peeled and deveined (approx. 170 g)10 - 12
-
300 g fresh mussels, scrubbed and debeardedfresh clams shells scrubbed300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see tip)75 g
-
60 g rice winesake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil2 tsp
-
miso paste (see tip)80 g
-
wakame flakes dried5 pinches
-
silken tofu (opcjonalnie) cubed (1.5 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2015 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring onion pork ribs
1 godz.
Blueberry Frozen Yoghurt
5 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Soy Milk and Steamed Buns
1 godz. 30 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 godz. 45 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min