Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky

Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky

4.6 11 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 porzioni

Składniki

Bicchierini di cioccolato bianco
  • di cioccolato bianco a pezzi
    200 g
Bicchierini di cioccolato fondente
  • di cioccolato fondente a pezzi
    200 g
Mousse alla crema di whiskey
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    200 g
  • di latte intero
    200 g
  • di zucchero
    45 g
  • di farina
    40 g
  • di crema al Whisky
    50 g
  • cacao in polvere q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 291 kcal / 1217 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...