Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de trigo sarraceno en grano
- 200 g de leche
- 20 g de levadura prensada fresca
- ¼ cucharadita de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 1 huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 20 g de aceite (para la sartén)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 185 kJ / 44 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Blinis
20 min
Crêpes de sarraceno con salmón
1h 10min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16h
Crema de horchata y merengue al aroma de naranja
2h 30min
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2h
Crêpes
1 Std. 15 Min
Berenjenas con salsa de miso
1h
Blinis
1h 30min
Wontons fritos salados
30 min
Tortitas de gruyère (sin gluten)
30 min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5h 30min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min