Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- agua fría
- 6 cucharadas de mermelada de higos
- 200 g de foie mi-cuit de pato
- 100 g de leche
- 50 g de vino dulce
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharaditas de azúcar moreno
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 269.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2h 50min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1h 30 min
Cóctel especiado navideño
30min
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2óra
Mermelada de frutos rojos
50min
Mermelada de fresas
1óra
Quiche de cinco quesos con mermelada de higos
2óra
Cóctel de cava y piña
10hod. 10min
Sopa fría de melocotón con calamares
1óra
Tarta Tatin de cebolla con caramelo a las hierbas
1h 40 min
Caldereta de langosta
1óra
Crema de mascarpone con manzanas caramelizadas
30min