Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- agua fría
- 6 cucharadas de mermelada de higos
- 200 g de foie mi-cuit de pato
- 100 g de leche
- 50 g de vino dulce
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharaditas de azúcar moreno
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 269.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carpaccio de champiñones
25min
Tarta de naranja confitada
2h 30min
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1h 25min
Natillas de jarabe de arce
20min
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6hod.
Mermelada de frutos rojos
50min
Mermelada de fresas
1h
Helado de chocolate picante con sirope de whisky
14 Std. 20 Min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min
Crema de mascarpone con manzanas caramelizadas
30min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1h