Cheesecake con cobertura de mango y maracuyá

Cheesecake con cobertura de mango y maracuyá

4.7 74 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 raciones

Składniki

Base
  • 150 g de galletas digestive
  • 50 g de mantequilla (Lurpak®)
Relleno
  • 3 tiras de piel de lima (solo la parte verde)
  • 150 g de azúcar
  • 140 g de crème fraîche
  • 400 g de queso cremoso (Arla®)
  • 4 huevos
Cobertura de mango y maracuyá
  • 30 g de azúcar
  • 300 g de mango maduro (sin piel ni hueso) en trozos
  • 200 - 300 g de mango maduro cortado en rebanadas
  • 1 maracuyá (pulpa y semillas)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 365.5 kcal / 1527.8 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 33.7 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...