Cheesecake con cobertura de mango y maracuyá

Cheesecake con cobertura de mango y maracuyá

4.7 75 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 raciones

Składniki

Base
  • de galletas digestive
    150 g
  • de mantequilla (Lurpak®)
    50 g
Relleno
  • tiras de piel de lima (solo la parte verde)
    3
  • de azúcar
    150 g
  • de crème fraîche
    140 g
  • de queso cremoso (Arla®)
    400 g
  • huevos
    4
Cobertura de mango y maracuyá
  • de azúcar
    30 g
  • de mango maduro (sin piel ni hueso) en trozos
    300 g
  • de mango maduro cortado en rebanadas
    200 - 300 g
  • maracuyá (pulpa y semillas)
    1

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 365.5 kcal / 1527.8 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 33.7 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...