Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de sucre en poudre
- 200 g d'amandes émondées
- 40 g de blanc d'œuf battu à la fourchette
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire en poudre
- arôme naturel de pistache, citron, abricot, rose...
- Wartości odżywcze
- na 500 gramme
- Kalorie
- 10273 kJ / 2453 kcal
- Białko
- 56 g
- Węglowodany
- 321 g
- Tłuszcz
- 105 g
Alternatywne przepisy
Moutarde indienne
15 Min
Confiture à la fraise
1h 5min
Biscuits aux amandes
1h
Délice aux amandes
1h
Sauce BBQ
20 min
Dip aux herbes et noix de cajou
8 Std. 10 Min
Barres céréales tendres
1h
Coleslaw
10min
Ficelles croustillantes au chocolat
55 min
Liqueur de baie
30 min
Dumpling au cœur chocolat, sauce à la cerise
1h 35 min.
Gianduja maison
4h 25min