Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de sucre en poudre
- 200 g d'amandes émondées
- 40 g de blanc d'œuf battu à la fourchette
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire en poudre
- arôme naturel de pistache, citron, abricot, rose...
- Wartości odżywcze
- na 500 gramme
- Kalorie
- 10273 kJ / 2453 kcal
- Białko
- 56 g
- Węglowodany
- 321 g
- Tłuszcz
- 105 g
Alternatywne przepisy
Crème glacée au pain d'épices
24h
Choco-nougat
3 Std.
Carrés menthe-chocolat
5 Std.
Poudre de caramel
1 Std.
Biscuits aux canneberges et à la betterave rouge
2 godz. 40 min
Dip aux herbes et noix de cajou
8 godz. 10 min
Biscuits croquants
1 Std. 30 Min
Toffees au caramel
2 Std.
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Brak ocen
Speculoos maison
4h 30min
Glace au caramel salé
14 Std.
Fond de légumes
45min