
Urządzenia i Akcesoria
Palamita in crema di finocchio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)800 g
-
di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)150 g
-
di finocchi a pezzi (3 cm)400 g
-
di acqua250 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe1 pizzico
-
di curcuma in polvere (opcjonalnie)½ cucchiaino
-
di semi di chia1 cucchiaio
-
di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
406 kcal /
1699 kJ
Białko
37.2 g
Tłuszcz
24.4 g
Węglowodany
9.4 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Leggeri e in forma
5 Przepisów
Włochy
Włochy