Urządzenia i Akcesoria
Pan pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste50 g
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
salt plus extra for dough½ tsp
-
self-raising flour plus extra for dusting340 g
-
lukewarm water150 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
mozzarella cut into slices200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1268 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
2350.2 kJ /
559.6 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 godz. 10 min
Butter chicken
55 min
Fruit ice cream
10 min
Potato cakes
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Mini monsters
1 godz. 25 min
Cheat's sourdough
74 godz.
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 min
Basic bread
1 godz. 35 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min