Urządzenia i Akcesoria
Ginger paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
fresh ginger peeled and cut into pieces (2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
olive oil plus extra for preserving (approx. 30 g)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2244 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
2114 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
50.8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber and mint raita
30 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Thai red curry paste
15 Min
Garam masala
10 Min
Tandoori paste
5 Min
Everyday Indian curry paste
30 Min
Tandoori chicken
45 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Garlic paste
20 Min
Garam masala powder
5 Min
Masala bread rolls
1 Std. 15 Min