Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
- 120 g di farina bianca tipo 00
- 25 g di burro fuso + q.b.
- 1 uovo
- 125 g di acqua
- 1 cucchiaino di cacao in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bon bon con liquore all'arancia
2h 20min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Vaschetta alla vaniglia variegata al caramello salato
12h 55min
Gelato al pane
8 godz. 30 min
Cono alla panna
3 Std. 30 Min
Coppette biscotto
20min
Burro
40min
Paté di olive
10min
Burro Montpellier
Brak ocen
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2óra 15p
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8j 45 menit
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11 Std. 50 Min