Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di farina per dolci + q.b.
- 350 g di farina manitoba
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 15 g di zucchero
- 4 uova
- 125 g di latte intero fresco
- 5 g di sale
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 tuorlo sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Panini al latte
4h 50min
Panini al latte con cioccolato
4 godz. 40 min
Panini dolci al latte
2h 40min
Danubio dolce
3h 25 min
Zufoli
5h
Corona di orsetti
3h
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55 min.
Tarallini al latte
3h 10 min.
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5h 30 min
Plumcake ripieni al gianduia
50 min.
Pan coniglio
5h 5 min.
Brioche morbide molisane
7h