![Bruco brioche Bruco brioche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BC4895D1-5976-4C2B-A7BA-29887D9FF532/Derivates/B9EE4968-3D8C-4508-BE30-4B1A1D751BC9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di farina per dolci + q.b.
- 350 g di farina manitoba
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 15 g di zucchero
- 4 uova
- 125 g di latte intero fresco
- 5 g di sale
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 tuorlo sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Bauletto bicolore
6 Std. 25 Min
Biscotti cuore morbido al caramello
2h 40min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 Std. 30 Min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 Std.
Cornetto gigante
6h
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Brioches senza burro
4 Std.
Brioches
4 Std. 50 Min
Brioche morbide molisane
7 Std.
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Danubio dolce
3h 25 min