Schwammerlantipasti

Schwammerlantipasti

4.3 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 Portionen

Składniki

  • Steinpilze, getrocknet
    1 EL
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • natives Olivenöl extra
    55 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    25 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • gemischte frische Pilze (Steinpilze, Kräuterseitlinge, Eierschwammerl, Champignons)
    700 g
  • rote Zwiebel
    1
  • Wasser
    400 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 116 kcal / 484 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...