Urządzenia i Akcesoria
Schwammerlantipasti
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Steinpilze, getrocknet1 EL
-
Petersilie, frisch Blättchen abgezupft1 Bund
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
natives Olivenöl extra55 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst25 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
gemischte frische Pilze (Steinpilze, Kräuterseitlinge, Eierschwammerl, Champignons)700 g
-
rote Zwiebel1
-
Wasser400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
484 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rehragout
1 godz. 15 min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 godz.
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 min
Steinpilzragout mit Semmelnocken
1 godz.
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1 godz.
Melanzani-Gemüse mediterran
35 min
Steirische Fischsulz
7 godz.
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45 min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1 godz. 30 min
Steirischer Rindfleischsalat
1 godz.
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 godz.
Saibling mit Wurzelgemüse und Erdäpfelstampf
1 godz.