![Schwammerlantipasti Schwammerlantipasti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf0ec2af-fa60-4b3e-8404-cee30660be29/Derivates/e50f0fdc-5eb0-43af-9ba3-329b390ab620.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 55 g natives Olivenöl extra
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 700 g gemischte frische Pilze (Steinpilze, Kräuterseitlinge, Eierschwammerl, Champignons)
- 1 rote Zwiebel
- 400 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 484 kJ / 116 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Saibling mit Artischocken
40min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1 Std. 40 Min
Sardische Nudeln mit Rucolasauce
27 Std.
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1 godz. 10 min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1h 5min
Steirische Fischsulz
7h
Erdäpfel mit Avocado-Bärlauchcreme
55 Min
Pilzsauce
35 min
Steirischer Rindfleischsalat
1 godz.
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45 Min