Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 600 g de patatas chascadas
- 500 g de caldo de pescado
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de caballa fresca limpia en trozos
- perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1767 kJ / 422 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 25.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Marmitako para dos
30min
Potaje de vigilia
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Marmitako de pulpo
40min
Patatas guisadas con calamares
40min
Caldeirada de peixe
40min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Fabes con almejas
30min
Marmitako
40min
Guiso marinero
1h 20min