Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 600 g de patatas chascadas
- 500 g de caldo de pescado
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de caballa fresca limpia en trozos
- perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1767 kJ / 422 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 25.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fabes con almejas
30 dk
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Marmitako
40min
Merluza a la gallega
40min
Potaje de vigilia
30 dk
Marmitako para dos
30 dk
Marmitako de pulpo
40min
Caldereta de dorada
40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 dk
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Arroz caldoso con pez espada
40min