Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 10 g de azúcar
- 150 g de harina de castañas
- 350 g de harina de fuerza (y algo más para enharinar)
- 5 g de sal
- 150 g de castañas cocidas peladas en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 8180 kJ / 1955 kcal
- Białko
- 54.9 g
- Węglowodany
- 404.6 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 13.8 g
- Sód
- 2368.8 mg
Alternatywne przepisy
Pan integral al vapor
2óra
Pan rústico de setas y pistachos
2óra 30p
Pan de café con pasas
2 Std. 45 Min
Pan de aceitunas
3óra
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1h 30 min
Pan de maíz (Broa de milho)
3h 30 min
Crêpes de harina de castañas con compota de manzana, nueces y miel
40 min
Pan de molde de piquillos
2óra
Galletas de castaña y miel
1h 40 min
Panettone de avellanas y marron glacé
18u. 10min
Hogaza rústica con centeno
16h