Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 chorrito de aceite para engrasar
- 180 g de tomate triturado en conserva
- 660 g de agua
-
10
g de levadura prensada fresca
lub ½ sobre de levadura de panadería deshidratada - 370 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 288 kJ / 69 kcal
- Białko
- 2.09 g
- Węglowodany
- 13.57 g
- Tłuszcz
- 0.69 g
- Błonnik
- 0.82 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde integral con espinacas
1h 40min
Pan integral al vapor
2h
Pan de nueces
3h 45min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 godz. 30 min
Pan de soda irlandés
35 min
Pan nevado para el desayuno
2h 30min
Panecillos integrales con nueces y muesli
40 min
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Panecillos al vapor
2 godz. 10 min
Pan integral de molde
3h
Pan de molde con espinacas y pipas de calabaza
3h
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min