Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
40
g de pistachos (sin piel y sin sal)
lub 40 g de avellanas - mantequilla para engrasar
- 8 hojas de menta fresca
- 30 g de maicena
-
100
g de azúcar moreno
lub 100 g de azúcar - 4 - 5 tiras de piel de lima (solo la piel verde)
- 250 g de queso cremoso
- 250 g de requesón
- 4 huevos
- 500 g de agua
- hojas de menta fresca y algo más para decorar
-
1
mango maduro en dados
lub 2 melocotones en dados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 32.9 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 237.2 mg
Alternatywne przepisy
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35 min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4 godz. 45 min
Semifrío de hibisco con coulis de mora
6h 35min
Semifrío de crema de whisky
1h
Tartaletas 'raw' con cheesecake de frambuesas
4h 30min
Tarta de limón y merengue
3 Std.
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Soufflé de nueces
1 Std. 15 Min
Tarta de chocolate con toffee salado
2 godz. 40 min
Tarta de lima con streusel
2 Std. 50 Min
Tarta mojito
2h 15min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min